« Terug naar mijn activiteitendecember 2017 - december 2018

Programmaleider Dienstverlening

Anderen over Anita:
"Mensen enthousiasmeren, motiveren, voor zich winnen en gedragenheid krijgen, Anita Nibbelink krijgt het voor elkaar! Ze schakelt moeiteloos tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Ze heeft een enorme drive maar ook geduld, weet wanneer ze moet doorpakken of juist even moet afwachten. Met een berg ervaring zorgt zij ervoor dat ze op de goede manier dingen voor elkaar krijgt. Tijdens onze opdracht van Hartendieven bij gemeente Renkum heb ik met Anita Nibbelink mogen samenwerken en daardoor weet ik dat wanneer Anita Nibbelink jouw organisatie komt verstekren je zeker weet dat je stappen vooruitzet."

Stephanie van Ravenswaaij-Felleman
Inspiratie, advies en training op het gebied van gastvrijheid bij dienstverleningende organisaties @Hartendieven

"Wat een genoegen om met Anita samen te werken! Op inhoud maar ook als mens. Zij was mijn leidiggevende en later heb ik met haar samengewerkt in het programma Dienstverlening. Ik ben echt onder de indruk hoe zij zaken voor elkaar krijgt die niet van de grond willen komen. Ze ziet snel waar de knelpunten zitten. Doordat ze zich op strategisch, tactisch en operationeel niveau makkelijk beweegt, weet ze wat er moet gebeuren om stappen vooruit te maken.
Anita weet de goede snaar te raken. Met haar humor, openheid en professionaliteit maakt ze medewkers door de hele organisatie enthousiast en komt er beweging op gang. Ze weet medewerkers voor zich te winnen door ze te respecteren zoals ze zijn en ze in te zetten op hun kwaliteiten. Leidinggevende, programmamanager of projectleider, Anita verdient mijn oprechte aanbeveling!"

Sandra Steeghs, adviseur (online) dienstverlening gemeente Renkum
mijn activiteiten

Loading...