« Terug naar mijn activiteitenjuni 2018 tot juni 2022

Projectleider Sociaal Domein bij de gemeente Oude IJsselstreek

Anderen over Anita:
"Ik heb ruim een half jaar met Anita samengewerkt. Tijdens deze periode hebben we samen met de opdrachtgever een bijzonder pad verkend om het Sociaal Domein toekomstbestendig te maken. Anita brengt met haar positieve energie en veel inhoudelijke kennis een enorme drive mee die aanstekelijk werkt. Zij is goed in staat om situationeel te opereren en voelt feilloos aan waar wat nodig is op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Anita verbindt humor met passie voor het werken met en voor mensen. Een professional zoals je die graag in het Sociaal Domein ziet. Ik kijk uit naar een volgende opdracht waar ik weer met haar mag werken."

Thomas Beke, Directeur / Adviseur/ Teammanager

"Als ik Anita 's ochtends zie dan word ik vrolijk en enthousiast. Zin om de dag te beginnen en aan de slag te gaan. Anita heeft een unieke eigenschap waardoor mensen graag bij haar zijn en tegelijkertijd zich willen inzetten voor de opdracht die er ligt. Ze is toegankelijk voor bestuurders, professionals, maar ook raadsleden. Anita heeft oog voor de mens ongeacht functie en rol. Haar sensitiviteit voor bestuurlijke en organisatorische belangen en verhoudingen is groot,, net als haar gevoel voor humor. Ze heeft verstand van zaken en begrijpt hoe een gemeentelijke organisatie in elkaar zit en wat er nodig is. Wat ik bewonder is dat Anita in staat is 'moeilijke' onderwerpen bespreekbaar te maken zonder dat dat dit onderlinge relaties beïnvloedt. Zonder twijfel zou ik iedere opdracht met vertrouwen aan Anita geven. Anita onzorgr een opdrachtgever door vanuit de inhoud samen met de mensen aan de slag te gaan om tot het passende resultaat te komen. Daarbij vergeet ze niemand mee te nemen in het proces. Ik hoop in ieder geval dat ik in de toekomst de kans krijg om nog vaker met Anita samen te werken. In de afgelopen maanden heb ik al veel van haar geleerd."

Daisy van Gils, Procesbegeleider, adviseur en een faciliterende verbinder met visie op resultaat

Als er iemand is waar ik graag mee samenwerk is het Anita wel! Ik waardeer haar als collega en als mens omdat ze makkelijk benaderbaar is en een goede luisteraar.
Haar gevoel voor humor in combinatie met haar vrolijke karakter zorgt ervoor dat mensen graag met haar in 1 ruimte zijn.
Anita schroomt niet om zaken op tafel te leggen en bespreekbaar te maken en doet dit op zo'n manier dat er ruimte blijft en gevoeld wordt door de ander om er op te reageren.
Anita heeft een enorme drive om tot resultaten te komen en durft daar waar nodig de meest creatieve oplossingen aan te dragen.
Ik heb de afgelopen maanden al het nodige geleerd van Anita en zorg dat ik tijdens mijn tijd bij de gemeente Oude IJsselstreek dichtbij haar in de buurt blijuf.
Mijn motto is dat samenwerken leuk moet zijn, met Anita is het leuk!

Maartje Nijman, projectleider en interim teamleider Jeugd en Wmo gemeente Oude IJsselstreek
mijn activiteiten

Loading...