anita nibbelink

Met name gespecialiseerd in het sociaal domein en de publieksdienstverlening.

Profiel

 
Op weg naar het grote doel kun je het verschil maken in de kwaliteit van de kleine dingen. Die opvatting tekent mijn manier van werken en leven, waarde toevoegen is wat mij drijft.
Ik ben een scherp waarnemer en een goede luisteraar, ik geef gehoor aan de vragen van de ander en kan daardoor goed adviseren en ondersteunen.
Mijn overtuiging is dat een goede werksfeer en verbinding tussen mensen leiden tot een beter resultaat. Met respect en belangstelling voor de mensen waarmee ik werk, lever ik daar actief een bijdrage aan. Gevoel voor humor en relativeringsvermogen kenmerken mijn inbreng.
Mijn kracht is dat ik door mijn jarenlange ervaring in diverse functies bij de lokale overheid breed inzetbaar ben bij allerlei vraagstukken, ook ben ik goed bekend met de kritische omgeving en de beperkte middelen van de lokale overheid. Ik schakel daarbij,wanneer dat nodig is, gemakkelijk tussen het strategische, tactische en operationele niveau en ook tussen de verschillende rollen die daarbij horen.
Ik ben inzetbaar als interim-manager, bij voorkeur met een specifieke opdracht. Daarnaast als project- en programmaleider, als kwartiermaker en adviseur. Ook kan ik werken als ondersteuner voor het bestuur, als begeleider van een team en als persoonlijk coach.
‚ÄčIn de agenda vindt u informatie over actuele opdrachten en bezigheden van mij.
Over Anita

Loading...